آمار مطالب کل مطالب : 1551 کل نظرات : 0آمار کاربران افراد آنلاین : 1 تعداد اعضا : 6 آمار بازدید بازدید امروز : 801 باردید دیروز : 923 گوگل امروز : 80 گوگل دیروز : 92 بازدید هفته : 3916 بازدید ماه : 19291 بازدید سال : 36529 بازدید کلی : 465739
موضوعات
دانستنیهای پزشکی دانستنیهای جنسی و زناشویی دانستنیهای جالب دانستنیهایی درباره بیماریها دانستنیهای غذایی دانستنیهای آرایشی و زیبایی دانستنیهای نوزادان و کودکان دانستنیهای آشپزی و خانه داري موفقیت،کسب و کار استخدام و معرفی سایتهای درآمدزا دانستنی های زندگی دانستنی های مذهبی داستان و دانستنيهاي عشقي دانستنی های علمی دانستنی های تغذیه دانستنیهای عمومی خانواده و ازدواج هنری
عکسهای زیبایی از کودکی تا بزرگسالی لیلا حاتمی به همراه عکسهایی از پدر و مادر لیلا حاتمی
لیلا حاتمی در نهم مهر ۱۳۵۱ به دنیا آمد. پدرش علی حاتمی (کارگردان) و مادرش زری خوشکام (زهرا حاتمی بعد از انقلاب) هنرپیشه معروف بود.
ابتدای این مطلب را با سرگذشت زری خوشکام هنرپیشه معروف قبل از انقلاب و مادر لیلا حاتمی شروع می کنم که بسیار جالب و خواندنی است
زری خوشکام یا زهرا حاتمی مادر لیلا حاتمی
زری خوشکام در سال ۱۳۲۶ در شهر تهران متولد شد. تحصیلات خود را تا سطح دیپلم در همین شهر ادامه داد. شروع فعالیت سینمایی وی با فیلم «کلبهای آن سوی رودخانه» به کارگردانی و فیلمبرداری احمد شیرازی بود.
در واقع استعداد قابل توجه او در بازیگری (که سبب شد بعدها منتقدینی چون علیرضا نوری زاده او را از با استعدادترین بازیگران زن سینمای ایران بخوانند)، در کنار زیبایی خیره کننده و همینطور بی پرواییش در پذیرش نقشهای برهنگی و سکسی با توجه به شرایط آن روز سینمای ایران، انبوه پیشنهادها را برای بازی در فیلمهای فارسی را به جانب او روان کرد و بدین ترتیب او در همان نخستین سالهای فعالیتش در سینمای ایران علاوه بر شرکت در تعداد زیادی فیلم، موفق شد که بازی در برابر اغلب ستارگان مرد و جوان اولهای فیلمفارسی را تجربه کند از جمله فردین،ناصرملک مطیعی،ایرج قادری و بهروز وثوقی
در آبان ماه ۱۳۵۰ خبری عجیب محافل سینمایی ایران را تکان داد و آن خبر، خبر ِ ازدواج علی حاتمی (عباسعلی حاتمی) جوانترین و کم سن و سالترین کارگردان آن روزهای سینمای ایران بود.
این خبر بعد از سه ماه سکوت توسط علی حاتمی تایید شد وی همچنین تلویحاً از تغییر رویهٔ زری خوشکام و دوری او از نقشهایی شبیه نقشهای گذشته اش خبر داد و گفت : «…در فیلمهای جدیدم «زری» نقش ستاره زن را به عهده خواهد داشت و کاراکتر او از این پس با گذشته اش فرق میکند
زری خوشکام پس از تولد نخستین و تنها فرزندشان لیلا در مهرماه ۵۱ عملاً از سینما کنار کشید و تا قبل از انقلاب تنها در یک نقش یعنی نقش خانم عزت الدوله در سریال سلطان صاحبقران به کارگردانی شوهرش ظاهر شد.
به هر حال زری خوشکام در سالهای بعد از انقلاب با عنوان زهرا حاتمی به زندگی خود ادامه داد و بازی در برخی قسمتهای سریال هزاردستان از معدود بازیهای او در سالهای بعد از انقلاب بود.
علی حاتمی سرانجام پس از ۲۵ سال زندگی مشترک زناشویی با زری خوشکام در آذر ماه سال ۱۳۷۵ درگذشت. در همین سال تنها دختر او، لیلا حاتمی که پس از ایفای نقشهایی در فیلمهای پدرش برای تحصیلات عالی به لوزان سوئیس رفته بود، به ایران بازگشت و ضمن بازی در فیلم معروف و تحسین شدهٔ لیلا (فیلم) ساختهٔ داریوش مهرجویی، با هنرپیشهٔ مقابل خود در این فیلم، یعنی علی مصفا ازدواج کرد.
علی مصفا، داماد زری خوشکام از طرف پدر فرزند دکتر مظاهر مصفا شاعر و ادیب و استاد دانشگاه به حساب میآید و مادر او دکتر امیربانو امیری (امیربانو کریمی) نیز دختر شادروان استاد سید عبدالکریم امیری فیروزکوهی از شاعران و ادیبان طراز اول ایرانی است.
لیلا حاتمی تاکنون موفق به کسب دو جایزه در رشته بهترین بازیگر نقش اول زن برای فیلمهای بی پولی (۱۳۸۷) و لیلا (۱۳۷۵) در جشنواره فیلم فجر شدهاست.
علی مصفا و لیلا حاتمی دارای دو فرزند به نامهای مانی و عسل هستند
لیلا حاتمی برنده خرس نقرهای بهترین بازیگران زن از جشنواره فیلم برلین برای فیلم «جدایی نادر از سیمین» در سال۲۰۱۱ شد
آخرین تجربهٔ حضور زری خوشکام (مادر لیلا حاتمی) در سینما که باز هم با عنوان زهرا حاتمی صورت گرفت، بازی در فیلم سینمائی سیمای زنی در دوردست، به کارگردانی دامادش علی مصفا در سال ۱۳۸۲ بود.
زری خوشکام هم اکنون در تهران زندگی می کند.
به گفته داوود رشیدی هنرپیشه بزرگ سینما و تلویزیون علی مصفا برای خواستگاری لیلا حاتمی پیش من آمد و از من خواست با لیلا و مادرش صحبت کنم. داوود رشیدی اضافه کرد که من و علی حاتمی روابط خانوادگی نزدیکی با هم داشتیم و لیلی(لیلی رشیدی) و لیلا با هم بزرگ شدند.
لیلا حاتمی در بزرگداشت پدر در سال ۱۳۹۲
همزمان با هفدهمین سال درگذشت علی حاتمی، یاد و خاطره این کارگردان بزرگ سینمای ایران در خانه هنرمندان گرامی داشته شد.
لیلا حاتمی تصویر پدرش را در این مراسم امضا کرد
در این مراسم که عصر پنجشنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۲ با حضور چهرههای سینمایی و دوستداران علی حاتمی برگزار شد، علی نصیریان، امین تارخ، محمد رضا اصلانی و مجید سرسنگی به ایراد سخنرانی پرداختند
امتیاز :
نتیجه : 9 امتیاز توسط 2 نفر مجموع امتیاز : 2
نمایش این کد فقط در ادامه مطلب بازدید : 8390 تاریخ : یک شنبه 29 / 9 / 1392 زمان : 11:35 | نویسنده : خانم باران نفیسی | لینک ثابت | نظرات ()